Copenhagen Pride

Copenhagen Pride

Så er det officielt!
Jeg har kontaktet Copenhagen Pride og tilmeldt mig.

Vil du med?

Alle der er enige med mig i, at ethvert menneske er unique og har fantastiske ressourcer, inkl. de psykisk sårbare, er velkomne til at deltage! Send en mail til lotte@lottekaspersen.dk eller kontakt mig via facebook/twitter/linkedin.

Vognens tema er “Mangfoldighed er en gave”

Jeg har så mange argumenter for, hvorfor det er utroligt vigtigt for mig at synliggøre hvorhen jeg går, at vi/psykisk sårbare kan have fantastiske ressourcer. Når man oplever at livet er hårdt, lærer man at værdsætte sine omgivelser og de dage hvor man oplever livets glæder. Derudover er man nødsaget til at se sig selv i spejlet og åbne op for den kiste der hedder “hvem er jeg egentlig”?

Når man arbejder med psykisk sårbare, er motivation altafgørende… og finder man den, bliver man positivt overrasket!

Copenhagen Pride 2014

finder sted i uge 35, hvor Pride Square (Rådhuspladsen i København) har åbent fra d. 27. – 30. August. Paraden kører fra Frederiksberg Rådhus til Pride Square d. 30. august.