Fokuser på dine ressourcer, istedet for at bruge energi på det du ikke kan ændre

Vores drømme: rygsækken med ønsker, huset og hunden

Jeg omgiver mig med ting der fremmer glæde, styrke og tro inde i mig. Rygsækken, huset og hunden illustrerer fremtidsdrømme for min familie.

Vores ønsker, i form af små sedler, putter vi i kufferten. Jeg ved mine piger inderligt ønsker sig en trampolin i vores fælles fremtidsdrømme-hus og -have.

hammerHammeren er lavet af min far, der gik bort for 3 år siden. Han var et meget ydmygt, sparsommeligt og ansvarsfuldt menneske. Hammeren illustrerer for mig ydmyghed og min fars ansvarlige karakter.

Håndvægten illustrerer power og styrke.

styrkeSkufferne med dymoskilte

Kasserne med dymo, handler om orden og overblik og det sidste billede er “min egen sandhed”: vi accepterer, hvis vi ikke reagerer.

IKKE AT REAGERE ER AT LEGALISERE!

Husk, at fravælge er også et valg.

Jeg vælger at reagere og turde og da jeg visuelt stærk, ser jeg de ting i vores hjem der fremmer vores fremtidsdrømme og fokuserer på de mange positive elementer vi skal huske at værdsætte hver eneste dag.