Hvad skal der til for at gøre denne sårbare pige glad og en smule stolt?

Lotte, 12 år, efter Marselisborgløbet

Her ser i en lille pige, som akkurat har fuldført det årlige (det er der tradition for i familien) Marselisborg løb på 12 km.

Pigen har fået et bette reklametæppe fra Tæppeland, som hun sidder på. Et æble, en kasket og en frisbee – alle gaver, man modtager ved fuldførelse. Hun sidder mutters alene, uden nogen som helst omkring hende, alle tilskuerne der venter på deres kære befinder sig på den anden side af indhegningen.

Journalisten fra Århus Stiftstidende, som tog dette billede, stillede pigen et spørgsmål.

”Hvorfor sidder du her, helt alene, hvor alle de mange mennesker kan se dig, uden du virker genert eller berørt af det”?

Hun svarede:

”Jeg har det super… jeg har gennemført alle 12 km, fået et tæppe med en kanin på, et æble og en flot frisbee, og en fed kasket fra Sadolin Farveland… Alt det andet du nævner, omkring de mange mennesker der står og kigger, har jeg slet ikke bemærket og de må da gerne fortsætte med at stirre, for jeg skal i hvert fald have spist mit æble færdigt”.

MIN PERSONLIGE POINTE: Husk at fokusere på dig selv og ikke alle andre med eller uden meninger om dig og det liv du fører. Du er totalt god nok, unique og fantastisk… Hellere lykkelig på et kanintæppe med en kasket på fra farveland, end flov over de mange mennesker der glor på den “mærkelige” pige, der åbenbart ikke føler det er PINLIGT, at være “anderledes”!