LKbh – støtte og vejledning til psykisk sårbare

Jeg er stifter og leder af LKbh – et opgangsfællesskab i Søborg ved København, hvor vi tilbyder § 85-støtte og vejledning i eget hjem. Vi modtager borgere med bl.a.:

  • Autisme,
  • Aspergers syndrom,
  • ADHD,
  • OCD,
  • Tourettes syndrom

Udover ovenstående problematikker er en del af borgerne i en identitetskrise efter at have fået stillet en diagnose. De har lidt rigelig nederlag og har ofte en følelse af at være blevet helt alene i verden med deres udfordringer.

Erkendelse er første skridt til alt handling og derfor udvikling. Derfor er vores opgave, at de får indsigt – og viden om – forudsætninger. og begrænsninger, men ikke mindst har de brug for en afdækning af deres ressourcer, hvilket de ofte ikke har opdaget.

Beboerne har alle ressourcer, potentialer og kompetencer, som både kan bruges i deres individuelle udvikling samt i samfundsperspektiv, men også til at skabe mere balance i forhold til deres familier og netværk generelt.

LKbh samarbejder med ADHD-foreningen og Center for Autisme.

LKbh ligger er i den gamle DR by i Søborg, 8 km fra Rådhuspladsen i København, hvor vi har en hel opgang med lejligheder og fællesrum.

Ingen spørgsmål er dumme

Læs mere om opgangsfællesskabet på lkbh.dk