Hvad er en succes-historie egentlig?

‘Lotte, du er succeshistorie. Når du kan, så kan jeg også få mine drømme opfyldt’ På LKbh får jeg ofte at vide af en ung mand, at jeg er en succeshistorie… og det har virkelig givet mig noget at tænke over!

Lotte Kaspersen

Believe in what you do!

Jeg er stifter og leder af LKbh og uddannet indenfor det socialpædagogiske område. Desuden afvikler jeg temadage for f.eks. kommuner og uddannelsessteder, og holder foredrag om mine arbejdsrelaterede erfaringer med målgrupperne og mit liv med ADHD.

I 2016 springer jeg ud som forfatter og forlægger.

Jeg har erfaring og succes med at tackle opgaver, som er yderst vanskelige. Ofte har det omhandlet borgere med meget specielle behov, hvilket eksempelvis kan være voldsom adfærd, kriminalitet, spiseforstyrrelser og comorbiditet (forekomsten af flere samtidige diagnoser).

Da jeg selv fik stillet diagnosen ADHD, som 40-årig, valgte jeg kort tid efter at starte egen støtte- og vejledningsvirksomhed. Det er en kombinationen af egne personlige erfaringer og professionelle kvalifikationer, der samlet danner grundlag for virksomhedens ideologi og pædagogiske tankegang.

Tidligere har jeg været støtte- og kontaktperson, privat konsulent, familieplejer, leder i flere private institutioner samt stifter og leder af opholdsstedet “Forcen” på Djursland.

Banner til Copenhagen Pride 2014: Mangfoldighed er en gave